Новата колекция  SevaNext  отразява десетките години опит в производството на смесители на нашата компания  и комбинира съвременни технологии и модерен  дизайн.  Това прави смесителите от тази колекция  подходящи за елегантен завършек на всяка нова или реновирана баня.

В сърцето на смесителите SevaNext e новият керамичен затварящ механизъм FirmaFlow. Той е с подобрени експлоатационни характеристики от всички досега.  Издръжлив е на 90 О температура вместо 80 О досега.  Керамичните дискове в механизма са така прецизно изработени,  че да осигуряват плътно затваряне и висока чувствителност при управлението.  FirmaFlow е по-издръжлив (500 000 цикъла) и по-надежден (10-15 години редовна ежедневна употреба). 

Смесителите SevaNext се монтират бързо и лесно благодарение на системата EasyFix.  Инсталаторите са щастливи от спестеното време, а  потребителите пестят пари от икономичното потребление на  вода, за което принос има  подобрената Click система на затварящия механизъм.  Гарантирано е постоянство на температурата в двете посоки, както и при промяна на дебита. Постигната е максимална чувствителност на управлението на водата в зоната на  комфорт между 34О и 42 О  .

Всичко изброено по-горе  дава основание да наречем интелигентен  дизайна на новата колекция смесители SevaNext.  За още по-голямо спокойствие на потребителите  гаранционният период на нашите смесители е 5 години.