Още по-свеж дизайн носи последното попълнение тоалетни комплекти в колекция SevaFresh благодарение на новото тоалетно казанче Scandinavian. Скандинавският дизайн е желан за постигане на модерен и минималистичен облик на съвременните бани.  За това допринася и тоалетната чиния с чисти линии без гънки, предпочитана от домакините и поради лесната хигиена.

Новият модел WC се предлага с удобна и здрава дуропластова тоалетна седалка в два варианта – обикновена и с функция за плавно спускане.  Тоалетното казанче е снабдено с двустепенен промивен механизъм  за обеми 2,5 литра и 4,5 литра, което прави този тоалетен комплект изключително икономичен. Ниското ниво на шум допринася за високия комфорт, който ще получите с новия  SevaFresh+ Scandinavian.

И на края, но не на последно място отбелязваме елегантния начин на монтаж на този модел тоалетни комплекти. Инсталирането на монтажните планки към пода става бързо и лесно, а фиксирането на тоалетната чиния е посредством вертикално разположени винтове, дискретно прикрити с декоративни капачки.