1. Изберете желаните продукти и ги добавете към Вашата кошница, където можете да определите и необходимото количество за всеки продукт, и да следите сумата на избраните стоки. Цените на стоките са в лева, с включен ДДС. 

2. За да направите покупка е необходимо да имате регистрирана собствена клиентска сметка („акаунт“).

3. Ползвате отстъпки за натрупан в рамките на текущата поръчка оборот: 
- 5% - над 360,00 лв. с ДДС;
- 7% - над 720,00 лв. с ДДС;
- 10% - над 1 200,00 лв. с ДДС.

При ползване на промо-код, не се прилагат допълнителни отстъпки за оборот.

4. Изберете предпочитан начин на плащане – чрез наложен платеж или по банков път и натиснете бутона “Купи” за да изпратите заявката. За суми от и над 5 000 лв, плащането се извършва само чрез банков превод, а стоката се изпраща след получаване на плащането.

5. Стойността на доставката се поема от Купувача и ще бъде изчислена за всяка конкретна поръчка от наш консултант. Сумата ще бъде комуникирана към клиента чрез предоставените телефон или e-mail за потвърждение, преди да бъдат изпратени продуктите. 

6. Поръчки, направени до 14:00 часа се обработват същия работен ден. Ще ви информираме за на всеки етап от изпълнението на Вашата поръчка.

Онлайн и телефонни консултации могат да бъдат извършвани от понеделник до петък 08:00 – 17:00 часа, събота 09:00 – 13:00 часа, с изключение на официалните празници.

Детайлната информация може да прочетете в Общите условия.


Доставка

Всяка изпратена поръчка се преглежда от наш консултант. Свързваме се чрез посочените в регистрационни данни телефон или мейл в рамките на 1 работен ден, и уточняваме стойността на доставката за конкретната поръчка (за сметка на клиента), както и срокът за доставка.

Изпращаме поръчката след като клиента потвърди поръчката и условията по доставката.

Ползваме услугите на куриерска фирма SPEEDY, като нашият куриер може да достави както до избран от Вас офис на Speedy, така и до посочен адрес в България.

Детайлната информация може да прочетете в  Общите условия.


Начини на плащане

Плащането може да извършите:

- при получаване на стоката - с наложен платеж – заплащате в брой или на ПОС терминал на куриера;

- по банков път – стоката ще бъде изпратена при получаване на превода. При получаване на стоката на куриера ще платите само стойността на доставката. За суми над 5 000 лв, вкл., плащането се извършва само чрез банков превод.


Детайлната информация може да прочетете в  Общите условия.