Всяка поръчка се преглежда от наш консултант, Свързваме се чрез посочените в регистрационни данни телефон или мейл в рамките на 1 работен ден, и уточняваме стойността на доставката за конкретната поръчка (за сметка на клиента), както и срокът за доставка. Изпращаме поръчката след като клиентът потвърди поръчката и условията по доставката. Ползваме услугите на куриерска фирма SPEEDY, като куриерът може да достави до избран от Вас офис на Speedy или до точен адрес в България. Детайлна информация може да прочетете в Общите условия.
Ползвателят трябва да прегледа стоката в момента на доставка и предаване, в присъствието на Куриера. Ако тя има явни недостатъци, несъответствия, липси, или има липсващи документи, изисквани от българското законодателство, Купувачът следва да уведоми за това незабавно Доставчика на посочените контакти и/или да откаже да приеме стоката. Ако Купувачът не уведоми Доставчика, стоката се смята за одобрена като съответстваща на изискванията, освен за скрити недостатъци, които се покриват от стандартните търговски гаранции/сертификати, и Купувачът губи право на последващи претенции. Рекламацията и застраховката ще бъдат уважени само в присъствие на Куриера. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката й. Вслучай че Купувачът приеме пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред Куриера, рекламацията може да се счете за недействителна. Рекламации се приемат на адрес: Република България, гр. Севлиево, п.к. 5400, ул. Марин Попов №53; e-mail: eshop@vidima.bg; моб. телефон: 0885 938 880 и тел. 0675 33469.
Плащането може да извършите: - при получаване на стоката - с наложен платеж (заплащате в брой или на ПОС терминал на куриера); - по банков път - стоката ще бъде изпратена при получаване на превода. При получаване на стоката, на куриера ще платите само стойността на доставката. Детайлна информация може да прочетете в Общите условия.